Rájöttem, hogy nem abba az iskolába kellett volna mennem ahova most járok. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nyolcadik után fogalmam sem volt hova mehetnék tovább.Csekély információkat tudtam csak a középiskolákról és ezek által választottam.Eleinte csak kicsit kételkedtem hogy nem itt kéne lennem, de most, hogy már harmadik éve járok ide, érzem a teljes megbánást.Folyamatosan azon gondolkozom milyen jó is lehetne egy bizonyos másik iskolába járni. Nem érzem jól magam,szorongok ha az iskolába megyek vagy ha rágondolok.Az jár a fejemben mi lett volna ha már az elején abba a másik iskolába jelentkeztem volna.Úgy érzem kiöli a személyiségem és korlátoz az iskolám.Egyáltalán nem vagyok már önmagam.Nem tudom hogy fogok még kibírni 2 évet itt.Hogyan éljem túl?2018. jún. 2. 20:54
1/1 anonim válasza:
Tűz ki magad elé célokat, de ha nem tetszik és van egy másik suli ahová mennél akkor hajrá de arra figyelj hogy 3 évet el vesztegettél az életetből, beszélj a szüleiddel először, milyen suliba vagy most? mit tanulsz? Hová szeretnél menni? mit szeretnél ott tanulni? mivel akarsz foglalkozni? milyen terveid vannak a jövővel kapcsolatban? hány éves vagy? Fiú vagy lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!