A Józsefvárosi piacon lehet kapni márka jelzésű ruhákat mint pl. : Retro, Mayo Chix ilyesmi (póló, nadrág. )?
Nem voltam még azért is tettem fel a kérdést, hogy érdemes-e elmenni, mert feleslegesen nem utazók el, csak ha tényleg megéri ott bevásárolni! 😊
Gondolkoztam még Szabadkán is, mert tőlünk az egy kicsivel van messzebb mint a Józsefvarosi, de nem tudom hova érné meg elmenni!?
Válaszokat előre is köszönöm!
Mi szabadkara szoktunk jarni. Markas ruhak abszolut megerik az arukat van olyan cuccom ami 4-5 eve megvan, ha tobbet veszel alkudni is lehet. Ami szerintem nem eri meg az a cipo, eddig kettot vettunk ott az egyik eleg jol birta kb 1 evig a masik viszont 3 het utan elkezdett szetmenni. Arakrol nem tudok semmit mondani mert mostanaban nem voltunk, viszont regen mi is a jozsefvarosira jartunk annal ez olcsobb szerintem. Amire erdemes figyelni, hogy minel messzebb van valami a bejarattol annal olcsobb. Egyebkent mi aszalt gyumit is ott szoktunk venni meg porospaprikat nagyon jo aron vannak is finomak is. Es ha mar arra jartok ne hagyjatok ki a vammentes boltot sem a magyar oldalon.
Diohelyban kb ennyi.
Igen, ván ócó cimkécske kícsi kínai, amit akarsz. Mayo, hólnap nemyo. Mient kérsz? Veszel tizet, adok neked ajándégba egy eredeti hamis Lacoste pólót. Igen, Száház uccai lakóst. Veszel százat, s lesz nekem jó nálatok.
Fű! fű nem érdekel? Azt is tudok adni. Nagyon ócó.
1-es nagyon-nagyon köszi! 😊
Igen a boltról hallottam már több helyről, hogy érdemes oda bemenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!