Ez nem átverés, hogy lehet nyerni a reader's Digest-nél, ha rendelek valamit?
nagyon kéne az a havi 250 ezer 10 éven át, vagy egybe a 30 milla ft készpénz
és az aloe vera gyümölcs ital 7 ezerért mennyi folyadékot tartalmaz? mert nem látom, hogy mekkora a flakon.
itt csak úgy lehet nyerni ha rendelek, valami 25 emberbe bekerültem, és ha rendelek 7000 ft értékben táplálék kiegészítőt, akkor van esélyem rá h engem sorsolnak ki, három dolgot lehet nyerni, de vajon tényleg van e nyeremény, és tényleg csak 25 emberből már?
mer kecsegtető az a 30 milla
de nekik az mér érné meg? lehet csak átverés, hogy minél többen rendeljenek?
Üdv mindenkinek!
Én is belecsöppentem ebbe a "fergeteges nyereményjátékba" Dühös
Olvasgattam itt a hozzászólásokat és úgy döntöttem én is leírom a történetemet, (habár nem öltem bele hála istennek sok lóvát)
hogy mások ne dőljenek be a kamu nyeremény játéknak még ennyire sem!!!!!!!
Nos hát jóhiszeműen ugyebár a nyereményjáték fődíjának megnyerése reményében rendeltem tőlük Readers Digest magazin előfizetést de minek?amiben egyébként semmi értelmes dolog nincs...
Értelmes ember még szarás közben sem olvas ilyen kib@szott érdekes magazint..
Érdektelen bulvár cikkek, nem is vicces "poénok" egy hulladék fos magazin ami csak zárójelben jegyzem meg havi (800Ft) Meglepődött nevetséges...
De nem is ez a lényeg.
Kiküldtek egy könyvet átvettük, jól van jött két számla hogy ennyi és ennyibe kerül az egyik a magazin összegéről jött amiről tudomásom volt.A másik számla az átvett "ajándék könyv" összegéről jött...
Azt ugye mondanom sem kell hogy a szemem is így meredt mint ennek a smilenak itt Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött
Na akkor gyors email váltásba kezdtem a kedves RÍDÖRDZSÁJZERREL hogy én nem rendeltem tőlük semmit maguktól küldték ki, úgyhogy nem áll módomban kifizetni az összeget mire ők de átvettem a a könyvet stb stb...
Megírtam nekik kifizettem a könyvet önöknek a felesleges viták elkerülése érdekében..
De! a jövőben nem tartok igényt a szolgálataikra semmilyen formában ami azt jelenti hogy Töröljenek a nyilvántartásukból!
Tehát: szórólapok,nyereményjátékok stb..
Aztán felhívtuk őket elmondták hogy még ameddig tart az előfizetés, fogják küldeni azt a megrendelt magazint aztán törölnek a nyilvántartásukból.
Őszintén remélem így is lesz!!!
Az átverés lényegéről pedig a véleményem a következő..
Ezek abból tartják fent magukat hogy a kis pénzű hiszékeny embereket becsapják..
Gondoljatok bele mennyi ember küld vissza válaszlevelet??? és mennyi rendel?
Rengeteg...
Ha csak a válasz levelekből származó a javukra leeső összeget, néznénk hát mit mondjak nem fájna a fejünk se! Gonosz Menő
Mocsok egy társaság! jobb nem belemenni a játékukba én egy életre megtanultam...
Ja és még valami a szép szóból nem értenek csak ha rájuk ordítasz! tedd azt te is ha ilyen problémád van...
Remélem mindenki okult a hibámból és tudtam neki segíteni!
Mindenkinek átverés, és népbutítástól mentes jövőt kívánok a továbbiakban!
2.vagyok újra.
Már két éve semmi kapcsolatom velük,de még ma is hetente küldenek levelet vagy emailt,hogy benne vagyok a nyereményjátékukban.
Csak bosszantod magad,de nyerni nem fogsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!