Megjelent az EU szigorúbb adatkezelési rendszere a GPSR szabályrendszer. Kérdésem: Mi a francért kell nekem ezt egy csomó hivatal, szolgáltató felé jóváhagyni, ha ez a rendelkezés nem engem szorít, hanem az én személyes adataimat kezelőket?
Na igen.
Azért kell, mert idáig hanyagul kezelték az adataidat, és ezen változtatniuk kell.
Csinálhatták volna úgy is, hogy mindenkit kitiltanak, aztán regisztrálj újra.
az a sok level mind terdenalva csuszik es bocsanatert esedezik annak remenyeben, hogy nem elsz a valtoztatas jogaval, mert ha igy teszel akkor sok mindentol elesnek amibol eddig teged kihagytak.
gyengebbek kedveert pl kiviszik az adataidat egy olyan orszagba ahol nem szoritja oket a hurok es ott eladjak reklamcegeknek penzert, akik kesobb spamokat kuldenek az emailedre, nah mostmar ezt megtilthatod nekik. az hogy betartjak e az szinte kizart, dehat a latszat a lenyeg.
Azért az tök vicces (vagy szánalmas?), hogy ha nem átlátható, ha visszaélésekre ad lehetőséget, ha szopat a rendszer, akkor fel van háborodva a mezei paraszt - ha pedig végre a jog több lehetőséget, több kontrollt adna a kezébe, ha jobban védené, akkor szintén fel van háborodva.
Mert az igazi, vérbeli, tősgyökeres magyar parasztnak semmi nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!