Ki tud jo unalomuzo dolgokat internet es tv nelkul?
Figyelt kérdés
Najo Tv-m azert van meg netem is de hamarosan elmegyek falura,mivel megkezdodott a vakacio.Ott nincsenek barataim csak egy db leany,aki eleg fura plusz egy biciklim.Egesz nap ulok es unatkozok.SOOOOOOOOOS !!! MIT CSINALJAK ?2010. jún. 15. 16:30
1/13 anonim válasza:
Könyv, rubik kocka, foci, strand, kocsma, szalonna sütés, darts, stb
3/13 anonim válasza:
Egy darab lány, úristen...
Biciklizz azzal az egy "darab" lánnyal.
4/13 A kérdező kommentje:
Olyan hogy strand falun mas neven szerepel : PATAK
es ott meg doglott allatok meg budos utcalakok furdenek meg legyek ;)
2010. jún. 15. 16:41
5/13 anonim válasza:
Egész faluban egy darab leány? Na azért csak nem olyan kihalt az a hely. A kocsma a központ, ott hátha fiatalabbakkal tudsz haverkodni, vagy mondanak jó helyet. Amúgy ha kifekszel az udvarra napozol, olvasol, zenét hallgatsz, az se olyan rossz dolog, bár én inkább az emberekkel ismerkednék ott.
7/13 anonim válasza:
Na jo, tehat, van par tippem:
Irj torteneteket, engedd el a fantaziad.
Ugrokotelezz, biciklizz, setalj.
Csinalj kepeket ( ez amolyan hobby is lehet, a nyari vakacio alatt). Meg vannak dolgok, amiket csinalhatsz. . . :) Legy kreativ crazy!
Ismerem ot, az irasmodja alapjan :))!!!
16:43-as vagyok.
8/13 anonim válasza:
Te most vagy nagyon hülye vagy, vagy homokos. De lehet mindkettő.
9/13 A kérdező kommentje:
Ezt a bokot nekem szantad baby?
2010. jún. 15. 16:52
10/13 anonim válasza:
Fiú létedre nem kéne baby-nek hívnod egy másik palit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!