Mi a kedvenc animétek?
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Death Note (ez egyes elemeiben hasonlít a Mirai Nikki-re és szerintem jobb is nála, bár nekem a MN is tetszett, de szerintem a DN a best)
A legnagyobb kedvencem a Gintama, viszont kezdő animéseknek nem ajánlom, mivel paródia, ezért a poénok nagy részét nem értenék. Rengeteg benne a szóvicc, utalás más animékre, Japán politikájára, történelmére, stb.
Illetve a legtöbb kedvencemre jellemző még ez, hogy az animékkel most ismerkedőknek nem feltétlenül valóak/nem ajánlanám őket.
Az első által írt animék (Fullmetal Alchemist, Death Note) viszont kezdők számára tökéletes alkotások, érdemes megnézni őket :)
Ha lányos animéket keresel, a shoujo és a josei kategóriában érdemes keresgélni, és ajánlom az AnimeAddictsra való regisztrációt is (magyar fordítócsapat és magyar animés oldalak közül a legnagyobb animés adatbázissal rendelkezik), ha még nem tetted volna meg.
Kekkai Sensen
Shingeki no Bahamut: Genesis
Nanatsu no Taizai
Ez idáig ezek lettek bejelölve nekem kedvencnek:
Aggressive Retsuko
Death Parade
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Gin no Saji
Hybrid Child
Kimi to boku
Mushishi összes
Orange
Ore Monogatari!!
Osomatsu-san
Psycho-Pass
Sakamichi no Apollon
Sakamoto Desu ga?
Toki wo Kakeru Shoujo
Uchuu Senkan Tiramisu (ez még fut, de imádom XD )
És amiket még nagyon szerettem:
91 DAYS
Boku dake ga Inai Machi
Bungo Stray Dogs
Fune wo Amu
Inuyashiki
Koi wa Amegari no You ni
Kono Danshi, Mahou ga Oshigoto Desu.
Kuragahime
Mahou Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito
Nana
No.6
Paradisse Kiss
Sarai-ya Goyou
Suki-tte Ii na yo.
Violet Evergarden
Zankyou no Terror
Egyébként, mit értesz lányos alatt? Mit szeretnél konkrétan a képernyőn látni? :)
Haikyuu ( azért mert realisztikus, ezért jobban bele tudom élni magam, másrészt pedig engem eléggé bíztatott, hogy harcoljak az álmaaim eléréséért :D )
( Röplabdás anime )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!