Kb. 2013-ig volt normális. Aztán az lett belőle, amit előtte fikázott. Undorító ember szerintem, így a régi videóit sem érdemes már nézni, elvesztette a hitelességét teljesen, úgyhogy törölje nyugodtan, engem nem érdekel. És ja, nem valószínű, hogy visszatér, bár ezek után úgyse követném. :)
2018. máj. 25. 21:42
2/7 anonim válasza:
Hát ja, eladta magát rendesen. Kiberprostituált lett.
2018. máj. 25. 21:51
3/7 anonim válasza:
A Youtube trendek változása miatt sem fognak a videósok a rég bevált formátumnál maradni, hanem igazodnak a mostani dolgokhoz. A bevételszerzés átalakítása pedig mindenkit érint.
Dancsó is ezt csinálja, és nézd meg a többi videóst is hogy miért csinálnak kifejezetten 10 perc pár másodperces videókat. Van 4-5 percnyi érdemi mondanivalójuk, és ezt felhabosítják dupla ennyi felesleges tartalommal, jó hosszú introkkal és outrokkal, csak beférjenek az áhított 10 percbe, ugyanis ezen a ponton 3-szor annyi bevételt kapnak mint 10 perc alatt.
Ne legyen illúziód, ő is csak a pénzért csinálja már régóta, üti a vasat amíg van közönsége, plusz lemegy kutyába a 8-12 éves korosztály igényeinek, mert a mai generációk már Youtube-ot néznek tévé helyett is.
2018. máj. 26. 15:34
4/7 A kérdező kommentje:
2013 óta? Dehogyis! Nagyjából olyan 2014-2015 óta nézhetetlen. 2013-ban és az előtt még jó volt. Számomra 2015 és az után Dancsó nem létezik.
2018. máj. 26. 19:56
5/7 anonim válasza:
Tényleg vicces,ahogy nezem a régi videóit, mintha a mostani énjét kritizálta volna akkor:( Szerettem mert vicces volt,intelligens, szakmai,művelt. Érdemes megnézni a régi és új videóiban a komment szekciót és azt az értelmi zuhanórepülést, amit a csatorna elszenvedett. Remélem néha Peti is rápillant :/
2018. jún. 19. 02:56
6/7 anonim válasza:
Nekem nagyon sok minden tetszik, pl. zenékből majdnem mindent hallgatok, és nekem a régi és a mostani Dancsó is tetszik. Viszont a humora és a videói sokat változtak, ez tény. Régen volt egy nézőközönsége, akiknek tetszettek a videói, most pedig van egy másik, akiknek a mostaniak tetszenek. A régi nézőinek általában a mostani videói nem tetszenek, a mostani nézőknek pedig a régi videók. Ezt hívják ízlésnek. "Lecserélte" a nézőit, de ettől se rosszabbak, se jobbak nem lettek a videói, csupán más emberekhez szólnak. Ha neked nem tetszik a mostani, nézz régebbi videókat tőle, vagy egyszerűen csak ne őt nézd. Ettől függetlenül ugyanúgy jó videós, mint régen, mert olyan emberek régen is voltak, akiknek nem tetszettek a videói, ugyanúgy, mint most. Lehet, hogy nem ennyi, de régen nem is nézték ennyien.
2018. júl. 7. 18:03
7/7 A kérdező kommentje:
Semmit nem változott. Ráadásul egy hasonló kérdéshez kifejtettem a véleményemet, és le lett húzva a válaszom. Ez a rajongótábor nem tud véleményt tisztelni. De mások véleményét is lepontozzák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!