Mi a véleményetek a raszta-hajról?
a raszta hajú pasik általában jófejek, de nekem úgy mint pasi nem jönnek be a rasztahajúak.
lányoknak nem annyira áll jól, de neki pl egész jól áll szerintem:
Nekem nem nagyon tetszenek.....:S
Bár régen Tom Kaulitz-nak jól állt<3
A raszta haj nem mosható, igénytelen - Van aki nem mossa, mert hülye a fodrásza. De a szép raszta haj (pontosabban dreadlock, mert európai hajú embernek nem lehet razstája csak, dreadlock-ja) rengeteg ápolást igényel, többet, mint egy átlagos haj, mivel a tincsekek súja van, és kihullhatnak a tincsek, ha a raszta igénytelen. Szóval minimum kétheti mosás, természetes összetevőjű samponnal, hajmosás után speciális ápoló wax-szal kell át dörzsölni a tincsket és a fejbőrt.
Nekem tiszta szép, igényes raszta hajam van és utálom, hogy a közvélemény arról a sok kis hülye bunkó divat-rasztáról ítél meg. Ők általában nem bírják sokáig, mert kb. fél év alatt rájönnek mennyi macera van ezzel a hajjal, ha azt akarják, hogy ne nézzenek ki csövesnek. Plussz rengeteg a hülye fodrász, aki szarul csinálja meg a gyerek haját, és előtte nem világosítja fel hogy mit is kell majd tennie...
Nagyon sokan voltak már, akik megijedtek a hajamtól, hogy fúúj, jááj, aztán amikor közelebb jöttek meglepődtek, hogy jééé nagyon jó illata van a hajadnak stb.! És van egy fajta szépsége is, mint minden extravagáns, "más" frizurának, csak mivel a köztudatban az van, hogy a raszta haj igénytelen és büdös, ezt kevesen látják meg elsőre. Ugyanakkor jó szűrő is, mert akik tudják, hogy az olyan, haj, mint az enyém nem lehet büdös, akkor az már egy fokkal magasabban vannak a köznél, és érdemes beszélgetni vele. Szóval valahol még szeretem is, hogy egyeseket megrémiszt ez haj, úgyhogy ezt az egészet visszavonom!
Büdös, tetves, korpás, bogaras a hajam nehogy közeledjetek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!