Tudnátok mondani jó k-pop és j pop bandákat?
A bts t ismerem , black pinket is ez a kettő a kedvencem egy kettöt ismerek de azok nem nagyon jönnek be ( a számaik ) ha tudtok pls irjátok le a kedvenceiteket ^^
Sajnos j pop bandákat meg nem ismerek és gondoltam egszerübb itt megkérdezni nektek mi tetszik minthogy keresgélni a neten 2 óráig :)
Köszönöm
Minden K-Pop banda, ami 2010-től kezdve debütált:
Én amúgy különben ajánlom a BigBang, GOT7,Seventeen, NCT, Exo-t így, hogy kezdjünk valamivel. :D
Lányoktól pedig a (G)I-dle, G-Friend, Loona,Twice, CLC-t ajánlom.
Ezek viszonylag "újabb" bandák, de ajánlom, mikor van időd, nézz szét azokon a listákon, megéri! :)
Sajnos J-pop bandákat nagyon nem tudok ajánlani, a tudásom azona téren nagyon limitált, igazán csak a Perfume, Babymetal, Morning Musume, AKB48, Arashi-t és a Deadlift Lolitat ismerem. :D
Viszont itt minden fel van sorolva, megint:
Nem ismerem a stílusod de szerintem ezek tetszhetnek(bocsi az előző kommentet nem olvastam, lehet ugyan ezeket írta)
EXO,AlphaBAT,Astro,Got7,Seventeen,Red Velvet,Day6, Ikon, Bigbang,Shinee, NCT dream/127/U,Pentagon, Stray kids, Winner, Wanna One, VAV(őket nagyon ajánlom az SF9el együtt, Twice
Jpopot sajnos nem hallgatok :( Remélem tetszeni fognak <3 ha bármi kérdésed van írj nyugodtan <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!