Tudnátok ajánlani Anime filmeket? Többi lent
Hali!
Tudnátok ajánlani anime fimeket? Bármilyen témában (akció, horror, romantikus,stb). Ami fontos lenne a MAGYAR SZINKRON. Nem baj, ha angol feliratos, az is megfelel, de jobban örülnék magyar szinkronosnak, mivel nem tökéletes az angolom, és nehezebben érteném meg :c. Most kezdtem animéket nézni, a Death Note kipipálva :)
Köszönöm!
Tokiói Keresztapák
Chihoro Szellemországban
A Vándoró Palota
Kiki a boszorkányfutár
Szentjánosbogarak sírja
Totoro szomszédja
D, a vánpírvadász
A vadon hercehnője
Gőzfiú
Ha komolyabb műveket keresel, ajánlom, keress rá az alábbi címekre! Filmek, sorozatok, OVA, ONA, special vegyesen.
Akira
Aku no hana
Aoi bungaku series
Ergo Proxy
Eve no jikan
Ghost in the Shell
Hana to Alice: Satsujin jiken
Hitsuji no uta
Hourou musuko
Kurozuka
Monster
Mousou dairinin
Perfect Blue
Seishun anime zenshuu
Sen’nen joyuu
Serial Experiments Lain
Texhnolyze
Tokyo Godfathers
A nagy többségükhöz van magyar felirat a neten, bár saját tapasztalataim alapján inkább javaslom az angolt (hacsak nem tudsz japánul, persze...).
Ok, na akkor:
Ma kijött animék 99,9% -n már van magyar felirat, mert fordítják őket csak sokkal lassabban mint ahogy kijönnek.
Amit tudok ajánlani és szerintem a legjobb megoldás étt nézz szét, ez a MAL toplista "legjobb animékről":
Több ezer értékelés eredménye végett, ami elöl van az jó eséllyel tényleg nagyon jó anime pl FMA, Steins Gate (Zero az most fut), stb...
Itt az is fent van mi minek a folytatása (Prequel, Sequel) és ha valami tetszett akkor meg tudod nézni az anime profilján milyen más animéket ajánlanak hasonló témában. Vagy meg tudod nézni ki írta az animét, milyen más művei vannak, a VN mangát ki készítette neki milyen más művei / animéi vannak, azt hogy értékelék. Zenét ki csinálta stb...
Szóval használd bátran az oldalt, ennél jobb megoldás szerintem nincs.
@# 9 mivel annak semmi értelme, hogy megmondom nekem mi a kedvencem. Izlésünk valoszeg úgyse ugyanaz :)
Jó anime nézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!