Kinek volt a legrosszabb gyerekkora?
Figyelt kérdés
Szeretnék történeteket hallani, mert eddig akárkivel beszéltem nekem volt a legrosszabb. Nem lehet igaz, hogy csak én élek át ilyen fájdalmakat, lehet, hogyha másnak durvább stroyja van akkor a saját bajomat le tudom alacsonyítani, erőt meríthetnék belőle, illetve megbeszélhetnénk pár dolgot az illetővel.2018. máj. 22. 18:24
1/7 anonim válasza:
Isten a nehez eletet a legerosebb harcosoknak adja. Ne masban keresd az erot. Hanem magadban es hidd el mindig van rosszabb. Mutatsd meg hogy ha ez mind a te javadra fog szolgalni. Es csak erosebb es erosebb leszel. Es kapja be az elet ha tenyleg kegyetlen veled. Mutatasd meg ki vagy
2/7 Manócska1 válasza:
39 éves nő vagyok. nagyon rossz gyerekkorom volt. apám részeges volt,de nem ez a legrosszabb ami történt. 13 éves koromtól a saját apám és nagyapám (apám apja) molesztáltak. fenyegettek,ha elmondom valakinek megölnek. mindent magamba fojtottam,szorongásos depressziós lettem. sokat voltam kórházban,sokkoltak is.ECT-kezelés. mikor ébren csináltak azt hittem meghalok.. Már ébren nem csinálhatják mert sokan bele haltak. Aztán altatásba is csinálták. azóta jobban vagyok szerencsére,de már életem végéig gyógyszereket kell szednem. nem lehet gyerekem,de szerencsére lett egy rendes férjem,aki elfogadott és szeret úgy ahogy voltam/vagyok immár több mint 15 éve.. ha gondolod írj privátba és beszélgethetnénk..
3/7 A kérdező kommentje:
Az első felébresztett bennem valamit a bölcs mondatával NAGYON KÖSZÖNÖM, a másodiknak is köszönöm és sajnálom, hogy mik történtek vele.
2018. máj. 22. 19:44
4/7 Manócska1 válasza:
köszönöm,második vagyok. nincs kedved privátban beszélgetni?
5/7 A kérdező kommentje:
Írj nyugodtan :)
2018. máj. 22. 19:52
6/7 anonim válasza:
Az elso valaszolo vagyok csak segiteni szerettem volna :)
7/7 A kérdező kommentje:
Ember nagyon bölcs vagy! :D
2018. máj. 22. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!