Szabályos az, ha egy redőnyt 50-60 cm-re két újjal könnyedén fel lehet tolni és a tetején kb hat lamellát összeforrva gyártottak le?
Mindezt csak akkor vettem észre, amikor már felszerelték és a szerelő szólt, hogy próbáljam ki. A redőny alumíniumból készült és hőszigetelt.
-az 50-60cm-is való feltolhatóságot nagyon soknak találom.
-A lazán lehúzott redőny felül nem nyílik ki lukacsosra. Úgy néz ki a lakás, mint egy lókarám. Bukóra kinyitott ablaknál nem jön be semmi levegő.
-Azonnal írásban reklamáltam, de semmi választ nem adott a gyártó kft. Még egy panaszlevelet írtam, amire azt a választ adták, hogy ez műszakilag így tökéletes és egész Európában így gyártják. Azóta kétségbeesett és búskomor vagyok.
Megrendeléskor nem hívták fel a figyelmemet arra, hogy így fogják gyártani ez sehol nem szerepel. Mielőtt kiszállították ki kellett fizetni az egészet.
Hova lehet fordulni ezzel az üggyel.
Számla van, megrendelés is irásban történt. Megvan a két panaszlevél és az egy db elutasító válasz is.
Ez egy kft, de nem tudom kiirhatom-e a nevüket.
Tudja valaki hova lehet fordulni ellenük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!