Tudtok olyan besz0lásokat amik fel tudnak b0sszantani olyan k0csög embereket akik szinte mindenre fissza p0fáznak meg nem tudnak felhagyni a másik alázgatásával?
Vagy ilyet hogyha azt mondja rám több ember előtt hogy "ez egy hüIye b*zi" vagy azt amikor nem bír leállni a folytonos p0csméregetéssel,és ha hagyni szeretném akkor elkezdi "hogy na most a hüIyegyerek nem tud mit visszaszólni" meg ilyenek. Tanárnak és szülőnek sem szeretnék szólni mert akkor meg gyengének fogok számítani. Meg magam szeretném megoldani a magam problémáját.
Normális válaszokat PLS!
Az ilyen nagy dumások ugyis vissza fognak szolni szarban maradsz úgyis .
Legyen olyan a kiállásod , magabiztosságod és fenyitsd be keményen.
Egy két visszaszólás hitelesség nélkül nem működik.
Ha valaki minden különösebb ok nélkül szól be, az tulajdonképpen hatalmat akar gyakorolni rajtad, a cél az, hogy a te kedélyállapotod az általa meghatározott, eltervezett módon alakuljon. Ha meghunyászkodsz, és látható rajtad, hogy téged ez bánt, zavar, akkor elérte a célját. De ha visszaszólsz, tulajdonképpen akkor is elérte a célját, hiszen ő azt akarta, hogy te az általa berendezett színpadon az általa megírt forgatókönyvek valamelyikét játszd, és az is ugyanúgy az általa megírt forgatókönyv, ha visszaszólsz.
A dolgot úgy lehet elkerülni legjobban, ha esetleg valami teljesen váratlan lépést teszel, és érezteted, hogy te nem léptél fel erre a színpadra. Az „ez egy hülye b*zi” beszólásra mondjuk olyan „beszólások” hatnak legjobban, mint:
- Az még hagyján, de tehetségtelen és csúnya is vagyok.
Vagy:
- Ó, hát ez hatalmas tévedés –, majd mosolyogva elsétálni.
Vagy:
- Alapvetően a lányokhoz vonzódom, így a b*zi biztosan nem állja meg a helyét. Hogy hülye lennék? Nos ez nézőpont kérdése. Követtem el életemben rengeteg hülyeséget, és sokkal több dolog van, amit nem tudok, mint amit igen. Hülye lennék? Nos ez könnyen meglehet.
Vagy:
- Hülye b*zi vagyok? Nem vagy túl udvarias, viszont határozott és a véleményét nyíltan felvállaló srác vagy. Ezt becsülöm benned.
Ezek olyan reakciók, amikre az illető nem számít. Ő be akar rántani egy az ő szabályai alapján működő játszmába, de te nem ülsz le ehhez az asztalhoz, hanem sőt ezzel a reakcióval kezdet te berángatni egy olyan játszmába, amibe ő nem akar kerülni. Idővel nincs mit mondania, mert a kilőtt nyilai vagy visszapattannak, vagy áthaladnak rajtad.
TL;DR: Nézd meg ezt: https://www.youtube.com/watch?v=--3iSh4TA0M
Ebből szerintem jól megérthető, hogy a visszaszólással nem nyerhetsz. Sőt, pont azzal veszíted el a játszmát végérvényesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!