Sima banki átutalással Amerikából Magyarországra (OTP), hány munkanap alatt érkezik meg a pénz a számlámra?
Csak, hogy más is tudja...
Amikor 2 hónappal ezelőtt (2018. március) megkérdeztem az OTP egyik szolnoki fiókjában, ott azt mondták, max. 5 nap. Ma megint megkérdeztem ugyanebben a fiókban és egy másik ügyfeles hölgy azt mondta, akár 2 hét is lehet. A gyakorlat meg egy harmadik számot mutat! Pfff... Ennyit arról, hogy mennyire hihetünk az ügyfelesek szakértelmében.
Ugy ertem, hogy hetfon elkuldtem a penzt es kovetkezo het szerdan vagy csutortokon erkezett meg. Percre pontosan nem tudom, mert ugye van legalabb 9 ora elteres a 2 orszag kozott.
Vannak olcsobb/gyorsabb megoldasok penzkuldesre; mindenaron bankot akarsz hasznalni?
Értem. Köszönöm! :)
Igen, tudom, hogy vannak, de sajnos ennél az egy utalásnál csak a banki út a járható számomra. Egyébként Western Union-t szoktam használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!