Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 20 éven felüliek: hány mobilte...

20 éven felüliek: hány mobiltelefonszámotok volt eddig (mármint olyan, ami a saját neveteken volt)?

Figyelt kérdés

2018. máj. 12. 12:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csak egy. A számomhoz hűséges vagyok, a szolgáltatóhoz nem, így ha valamiért szolgáltatót váltok, akkor számhordozással teszem.
2018. máj. 22. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:
2001 óta 6 szimkártya volt a nevemen.(westel-pannon-vodafone is)
2018. jún. 10. 06:45
 13/17 csatrad ***** válasza:
pfff apamnak koszonhetoen kb a vilag elso mobilja is rendelkezesre allt. egy egesz tegla vilagito gombokkal meg egy szamologep kijelzojevel (nem mernoki). minimum 5 szamom volt es egyik sem volt a nevemen. az elso ilyen akkor lett mikor kulfoldre menet a repulon adtak 1 simet ingye azota megint valtottam es az mar a nevemen van. szoval vagy 6-7+ nevetlen es 1 neves.
2018. júl. 12. 10:34
 14/17 anonim ***** válasza:
4, ebből 3 az enyém volt. Tesóm jelengei tel száma is az én nevemen van.
2018. aug. 26. 18:25
 15/17 anonim válasza:

Úgy látszik én vagyok csak sűrűn váltogatós?

Vagy nem írt eddig senki...

legalább 20 számom volt eddig 30-as, 31-es, 20-as, 70-es is volt már :)

Igaz van egy számom ami már több mint 15 éve meg van

2019. dec. 13. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
2021.-ben 44-éves vagyok. 2001. március 26. óta van hordozható rádió mobil telefonom. A mostani / jelenlegi legujabb mobil telefonszámmal együtt összesen 43 db magyaroroszági mobil rádió telefon számom volt / van. Jelenleg: 3 mobil szolgálatónál összsen 12 havi dijas számlás mobil előfizetésem van. A jelenleg is meglévők közül a leg régebbi telefon számom 2008. július 31.-óta van meg. A 12 telefonszámból 2 van hordozva is. Mindegyik mobil rádió telefon számom titkosítva van, és mindegyik titkosítva is volt, és a jóvőben is az összes telefon számom titkosítva lesz.
2021. febr. 1. 16:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Három. Az első feltőltős telefonomat ellopták, de mivel még alig használtam, nem foglalkoztam a számmal.

Aztán a következőt már nagyon régóta használom, egyszer szolgáltatót is váltottam és számhordozás volt. Most mellette van egy másik előfizetéses mobilszámom. A Digi most nagyon olcsó, mobilnettel együtt, viszont a lefedettségük csapnivaló, ezért tartottam még meg a másikat.

2021. febr. 1. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!