Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Másnak is csinál olyat a...

Másnak is csinál olyat a facebook messenger, hogy a chaten nem jelzi ki azt, hogy mikor volt legutoljára elérhető?

Figyelt kérdés
Ha fent van azt írja elérhető,aztán ha nincs fent nem írja ki,hogy 30 perce volt elérhető vagy valami ,csak egy üres hely marad. Gépen sem írja sem telefonon.Csak egy személynél csinálja mi az oka?
2018. máj. 12. 11:59
 1/4 anonim válasza:
Nekem azoknál szokta ezt csinálni, akiknek nincsen facebookjuk, csak messengerük.
2018. máj. 12. 12:27
 2/4 anonim válasza:
Igen, csinálja. Nekem is mondta valaki, hogy semmit nem mutat nálam, se telefonnál, se pc-nél, bármelyiket is használom. Igaz, én nem is bánom, régen ilyen volt.
2018. máj. 17. 13:00
 3/4 anonim válasza:
Az élet nagy problémái...
2018. máj. 17. 18:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Közbe rájöttem. Ez azért van mert az illető kinyomta a láthatóságot messengeren. :)
2018. máj. 17. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!