Hogy lehet 27 èvest a nevelôapja nevère tetetni,? Jogilag lehetsèges ès hogyan?
A nevelôapam 12 èves korom ota nevel, akkor ez szoba se jött viszontlag apas volta. Tartom a
Kapcsolatot az èdesapammal, ami nagyban negatívan hat az èletemre. Folyamatos èrzelmi zsatolàs, nevel egy gyereket a felesègèèt, a nevère is vette. Öt tekinti lànyànak. A felesèg 5 forintèrt is hisztèriazott màr gyerek koromban is, igazabol penzèhes. Àlandoan fèlti a dolgait, anyagi javait. Pedig engem nem tàmogatott soha ugy, mint az ö gyereket. Szoval àllando hatranyban vagyok, mint apam gyereke. Teljesen elem van már a pènzmàniàjukbol, a rosszindualtusàgaikbol. Miközben már lecsökkentettem velük a kontatot, mert a nö az örületbe kerget. Durva dolgokat csinalt gyerek koromban is. Na mindegy. A lènyeg, hogy nem szeretnèk tovàbb jogilag az apamhoz tartozni, semmi féle öröksèg nem èrdekel, eleve is lemondanèk mindenrôl, mert a nö kb felgyujtana, ha kapnèk valamit. Tehat a sajat nyugalmam èrdekèben inkàbb megvàlnèk a nevètöl ès minden fajta jogomtol , kötelezettsègemtöl. De hogy kezdejek neki? Milyen modon megy ez? Egyàltalan lehetsèges total függetlenitenem magam töle? Mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!