Van egy gyerek a suliban aki karatézik és barna öves, azzal rosszban vagyok valószínűleg lassan verekedés is lesz.1x már megütött. Izmosabb vagyok mint ő de ötletem sincs mennyire lehet erős egy barna öves ember. Valaki esetleg tudja? 15/f
Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 16:26
1/7 anonim válasza:
Azért barna öves, mert ha megüt, betojsz... és ezzel más is így van.
2/7 anonim válasza:
Ha rendes egyesuletnel van, nem fog megutni. Egybol kirugjak.
3/7 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy milyennél van vagy ilyeneket, annyit tudok hogy karatézik és barna öves. meg 1x megütött, de nincs rajta úgy őszintén valami sok izom szóval nem fájt :D
2018. máj. 10. 19:10
4/7 anonim válasza:
Én nem karatézom de amikor kerestem hogy milyen küzdő sportot kezdjek el akkor sokszor olvastam több helyen is hogy a karate látványra megy és nem egy nagyon kemény állóharcra (ezt ugy értem hogy egy boxoló,thai boxoló,K-1 harcos ellen nem sok esélye van, de jelen esetben ellened igen.)Viszont egyik ismerősöm elment egyszer egy edzésre és ott egy sokkal kisebb lány pillanatok alatt földre dobta.
5/7 anonim válasza:
Először is az hogy valaki milyen színű öves kb lószart nem ér. Én mikor karatéra jártam nálunk 1 év után adhattad le a "vizsgát" a következő övre. Szóval aki barna/fekete öves volt nálunk az tényleg jó hosszú éveket járt arra a fajta a karatéra. Ellenben volt az iskolánkba jöttek hirdetni valami "mega specka" karate tanfolyamot ahol hónaponta kapták az új öveket és szó szerint ha oda jártál 1 évet már fekete öves voltál. Elárulok amúgy egy titkot, verekedésnél két dolog az ami számít nagyon sokat:
1. Hogy hányszor verekedtél már életedbe komolyan.
2. A test súlyod, lehetsz te 70 kilós "kigyùrt", ha a másik csávó 90 kiló.
6/7 anonim válasza:
Attól is függ milyen felfogású egyesületbe jár
7/7 anonim válasza:
Én vagyok az előző
Vannak akik látványra mennek, de vannak akik (pl mi) akik utcai harcban használható technikákat tanulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!