Nagyon el vagyok keseredve,23 éves lány agyok, óvodai dajka szamával, gimnáziumi érettségivel, angol középfoú komplex nyelvvizsgával, mégsem találok semmilyen munkát, mert pályakezdő vagyok és nincs tapasztalatom. Mégis milyen irányba tudnék elmenni?
aha, szoval informacio hiany es eltartottsag, koszi. ezen a teren en szenvedtem informacio hianyban. a luzer szot meg azert hasznaltam, hogy valaszra serkenrselek, mert tenyleg kivancsi voltam.
amit irtal abbol azt szurtem le, hogy meg mindig kerulod a munkat. gyakorlatilag ugyan azt csinalod mint evekkel ezelott, hogy tanulasokba kezdesz celtalanul szinte olyan szandek nelkul, hogy konkretan penzt keress vele.
A munkakerülés vádjával én óvatos lennék, drága. Önéletrajzokat küldök el, állásinterjúkra járok... és mégsem vesznek fel sehova. És sajnos, ha jól láttam itt, GYIK-on, nem én vagyok ezzel a problémával egyedül. Eddig aminek utána tudtam járni, az az, hoyg örülnek, ha vannak nálam olyan plusz skillek, ami egyedivé tesznek és nem tucattermékké. Ami problémát még olvastam, hogy nehezen tudnak találkozni a munkavállalók és a munkáltatók, dem ár ez is kezd alakulni Magyarországon az állásbörzékkel. Szerintem ilyen rendezvény több is lehetne, és vidéken is szaporíthatnák a számát. Eddig most két helyről kaptam visszajelzést, állásinterjúkon is voltam, nagyon remélem, hogy felvesznek mostm ár valahova, mert hiányzik az, hogy dolgozhassak. Amíg nem lesz eredmény, addig még igen is van értelme a tanulásnak, mert simán lehet, hogy pályát tévesztettem csak, és arra most nincs piaci igény, ami végzettség nekem van. Én abszolút pártolom a tanulást, ha valakinek még van munka mellett ideje, csinálja csak, nem kéne lehúzni. A tanulás sosem céltalan nálam, az olyat nem is szeretem, ahogy a céltalanul sétálgatást sem.
Az információhiányra reagálva: az tényleg vna sajnos, probléma is, hisz rengeteg a spam-oldal, vagy a fiktív, hamis adatos clickbait cikkek, pedig az internet korában már igazán lehetne tudatosabb is ez a kommunikáció. Hiába, mindig van hova fejlődni, jó pap is holtig tanul.
Jelezni viszont mindenképpen jelzek, és továbbra is próbálok erős maradni és bizakodni, előbb-utóbb, de inkább előbb megtalálom én azt a helyet, ahova én kellek pont :) Olyan nincs, hogy nincs.
Na, jövök nektek egy jó hírrel, ha valaki még követi: találtam munkát, holnap megyek szerződést kötni, 6 órás foglalkoztatásban eladó-pultos vagyok gyorsétteremben :)
Nem az eredeti szakmám, de én nagyon örülök neki mert tetszik a személyzet vidámsága, a családias hangulat, és a legjobb, hogy viszonylag közel van, vonattal fél óra alatt beérek a munakhelyemre. =)
Üdv
Mi lett az életed története azóta?
Kíváncsi vagyok :D
23f vagyok sajnos hasonlo cipoben jártam de jelentkeztem katonának voltam pár határszolgálatban pénzem van de úgyérzem itthagyok ezt a melót csak sajna én se tudom mihez kellene kezdeni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!