Valaki tud olyasmi könyvet, könyvsorozatot mint pl. Párválasztó trilógia, Szent Johanna Gimi, Bexi?
Figyelt kérdés
Olyasmi romantikus könyv ami tini szerelemről szól van benne féltékenység veszekedés de a végén kibékülnek vagy valami ilyesmi2018. máj. 8. 21:09
1/9 anonim válasza:
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre! (és most fog megjelenni a folytatása: Még sincs vége! címen)
2/9 anonim válasza:
Leiner Laura:Ég veled trilógia (mégcsak az 1 rész jelent meg), Bábel
3/9 anonim válasza:
Én nagyon szerettem a LOL könyveket. Rengeteg van belőle, bár nem folytatódik a cselekmény, tehát nem sorozat, de nagyon jók. Illetve én nagyon szerettem a Végzet ereklyéi sorozatot, bár ez inkább fantasy jellegű. Esetleg még a Gyönyörű sorscsapás, vagy a Veszedelmes sorscsapás. Ez tulajdonképpen ugyanaz a könyv, csak az első a lány szemszögéből írodott, a második a fiúéból. Ha szeretted az SZJG-t akkor ajánlom a Hűvösvölgyi sulit is, bár elég hasonló a kettő, de én szerettem.
4/9 anonim válasza:
Az előző vagyok, és eszembe jutott még néhány. Ajánlom még a Vámpírakadémiát,a Legenda sorozatot, az Útvesztő sorozatot, a Lúzerek és bálkirálynőket illetve a Holdbéli krónikákat.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!<3
2018. máj. 15. 17:44
6/9 anonim válasza:
Kalapos Éva: DAC sorozat
Nagyon bejött, nem annyira átlagos (csak sablon sztorinak tűnik de nem az)
7/9 A kérdező kommentje:
És a D.A.C végén Flóra kivel jön össze?😊
2018. máj. 19. 19:34
8/9 anonim válasza:
Miután
BEST könyv. Hamarosan a film is kijön. 😍
9/9 anonim válasza:
Melissa Landers Elidegenítve trilógia, Kiera Cass Szirén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!