Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki tud olyasmi könyvet,...

Valaki tud olyasmi könyvet, könyvsorozatot mint pl. Párválasztó trilógia, Szent Johanna Gimi, Bexi?

Figyelt kérdés
Olyasmi romantikus könyv ami tini szerelemről szól van benne féltékenység veszekedés de a végén kibékülnek vagy valami ilyesmi

2018. máj. 8. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre! (és most fog megjelenni a folytatása: Még sincs vége! címen)
2018. máj. 10. 19:10
 2/9 anonim válasza:
100%
Leiner Laura:Ég veled trilógia (mégcsak az 1 rész jelent meg), Bábel
2018. máj. 11. 14:47
 3/9 anonim válasza:
100%
Én nagyon szerettem a LOL könyveket. Rengeteg van belőle, bár nem folytatódik a cselekmény, tehát nem sorozat, de nagyon jók. Illetve én nagyon szerettem a Végzet ereklyéi sorozatot, bár ez inkább fantasy jellegű. Esetleg még a Gyönyörű sorscsapás, vagy a Veszedelmes sorscsapás. Ez tulajdonképpen ugyanaz a könyv, csak az első a lány szemszögéből írodott, a második a fiúéból. Ha szeretted az SZJG-t akkor ajánlom a Hűvösvölgyi sulit is, bár elég hasonló a kettő, de én szerettem.
2018. máj. 11. 18:24
 4/9 anonim válasza:
100%
Az előző vagyok, és eszembe jutott még néhány. Ajánlom még a Vámpírakadémiát,a Legenda sorozatot, az Útvesztő sorozatot, a Lúzerek és bálkirálynőket illetve a Holdbéli krónikákat.
2018. máj. 11. 18:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!<3
2018. máj. 15. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Kalapos Éva: DAC sorozat

Nagyon bejött, nem annyira átlagos (csak sablon sztorinak tűnik de nem az)

2018. máj. 16. 22:44
 7/9 A kérdező kommentje:
És a D.A.C végén Flóra kivel jön össze?😊
2018. máj. 19. 19:34
 8/9 anonim válasza:
100%

Miután

BEST könyv. Hamarosan a film is kijön. 😍

2019. máj. 5. 13:26
 9/9 anonim válasza:
100%
Melissa Landers Elidegenítve trilógia, Kiera Cass Szirén
2020. jan. 23. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!