Irnom kellet egy verset órára. Szerintetek hogy sikerűlt?
Figyelt kérdés
Ezt írtam
Halálhörgés,bús nyögés,
Alattomos rút halál.
Lerágott csont testemből,
Derű hull reánk.
Oltalmaddal megtérek,
Kegyelmeddel meghalok..
Léptem nyomon követted,
Ovd meg töllem életed,
Kérd mi kell és megadom.
2018. máj. 7. 17:33
1/8 mindentudo22 válasza:
Egy költö veszett el benned :D:D:D:D
2/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs miről szól, de a "léptem nyomon követted" az tetszik benne.
Ha felolvasni kell jó így, ha be kell adni akkor zárójelben jegyezd meg, hogy a helytelen írásmód szándékos és költői szabadság van. Vagy javítsd ki. Amelyik egyszerűbb.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen egy kicsit van benne egy bizonyos összefüggéstelenség, de az direkt van mert ezek inkánb kérések és sok minden 2 jelentéssel bír. Plusz a mondatok kezdőbetűje függőlegesen olvasva kirak egy szót
2018. máj. 7. 23:15
4/8 anonim válasza:
Aha, látom. Nincs azzal gond amiről szól, csak a halál szó túl gyakran ismétlődik ahhoz képest, hogy a szöveg meg elég rövid. Halál, halál, meghalok, haldoklok... azok a filmes jelenetek jutnak róla eszembe, mikor a szereplőn átment a kamion, miközben fejbe lőtték és hasba szúrták, de aztán még lenyom egy félórás monológot megköszönve az oszkárjelölést. :D Ettől még jók a sorok szerintem.
5/8 anonim válasza:
És az is jó címnek, hogy: "Ezt írtam"
6/8 A kérdező kommentje:
Az nem a címe. A cím az ami kiolvasható a mondatok kezdő betűjéből
2018. máj. 8. 09:14
8/8 anonim válasza:
A "haldoklani" az ikes ragozású ige. Tehát az utolsó mondat helyesen:
"Mi kell? Kérd és megadom!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!