Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám felvenni a...

Hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot a Facebook-kal ha nem érkezik meg a 6 számjegyű jelszó visszaállítási kód?

Figyelt kérdés

Üdv! Egy citromail-es fiókommal regisztráltam régen facebookra. A probléma ott kezdődött, hogy elfelejtettem a facebook jelszavamat. Többszöri biztonsági kód igénylése után sem érkezett meg a citromailes fiókomra az a bizonyos hat számjegyű kód. Elolvastam a facebook súgóközpontban már mindent, mit tudok tenni. De egy ördögi körforgás az egész. A citromailen is utána olvastam mit tehetek. Ott a GY.I.K-ban találtam is ezzel foglalkozó témát. De az van írva, hogy vegyem fel a kapcsolatot a facebook-kal, ők nem tudnak ilyen esetben semmit sem tenni. Viszont a facebookal semilyen kapcsolatot nem tudok felvenni, csak a súgóközponton keresztül. Aminek a vége az lesz , hogy elküldik a 6 szám jegyű kódot a mail-emre, ami sosem érkezik meg.

Hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot a facebookkal?

Egy e-mail cím lenne a legnagyobb segítség.

(Telefonszámmal nem probálkozok mert nem volt hozzárendelve a fiókomhoz, úgy ahogy 3 biztonsági személy sem.)

Tudom most jön az , hogy a Citromail őskövület... ezt aláírom!

Van egy gmail-es címem amit megadtam második címnek az oldalon, talán ebből kilehetne indulni. De a facebook bejelentkezési oldalon semmit opciót nem kapok a másodlagos e-mail igénybevételéről.

A segítséget , tanácsokat előre is köszönöm!

2018. máj. 7. 11:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudod felvenni a kapcsolatot más módon. 2 milliárd felhasználóra nem tartanak fent emberi alapú technikai segítségnyújtást. Minden problémára minden válasz a Súgóban benne van, vagy a közösségi súgóban ahol kérdezhetsz a felhasználók válaszolnak.

Ez a probléma eleve nem Facebook oldali, hanem a Citromail hibája. A Facebooknak írva ők nem tudnak semmit kezdeni azzal, hogy az e-mail szolgáltató nem képes fogadni a leveleiket. Te még annyit tehetsz, hogy megnézed a létező összes mappát Citromailen belül, nem került-e a beérkező leveleken kívül más kategóriába a biztonsági kód (spam, vagy ha van egyéb kategória mint Gmail-ben, akkor azokban).

2018. máj. 7. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!