Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetek tolmács attól mèg...

Lehetek tolmács attól mèg hogy transznõ vagyok, és majd átleszek operálva?

Figyelt kérdés
Sziasztok ill. jò estét. A nyelvek nagyon jól mennek. Múltkor pl. édesanyám megkért area, hogy fordítsam le neki egy videót egy énekesrõl, vmi Aviccirõl angolról magyarra és nagyon jól ment nekem. Ugyan ezt meg tudom tennis más kombinációban is. A lényeg az, hogy a szüleim azt mondják, hogyha át leszek majd màr nõve operálva, akkor nem fognak felvenni az egyetemre. Németországban élünk. Szerintük lehetek tolmács attól mèg, hogy át leszek operálva nõvé?
2018. máj. 4. 22:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azt a pasit akit seggbe dugnak hivhatjak akarhogy, ugyanaz marad....
2018. máj. 4. 23:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem érti. Na mind1
2018. máj. 5. 02:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha "itt, Németben" laksz, gondolom, ott is szeretnél egyetemre járni, utána meg dolgozni. Miért nem egy német oldalon kérdezel?
2018. máj. 5. 07:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen, bennem is ez a kérdés merült fel. Miért egy magyar oldalon tudakozódsz arról, hogy Németországban milyen lehetőségeid, kilátásaid és életbenmaradási esélyeid vannak...?
2018. máj. 5. 08:15
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert okos buzerans :)
2018. máj. 5. 08:42
 16/20 A kérdező kommentje:
Ezt úgy gyûlölöm a magyar népben. Rossz májúak és BUNKÓK! Képzeljék, hogy màr megkérdeztem a Gutefragen is.A b...ráncs szót meg kikérem magamnak! Én nem tudom megérteni, hogy anélkül nem lehet a gyakorikérdéseken vàlaszokat kapni, hogy vki kritizálja a kérdezõt.
2018. máj. 5. 08:58
 17/20 anonim ***** válasza:
A tenyek makacs dolgok!
2018. máj. 5. 09:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez az anonimitás hátránya. Én meg azt nem értem, hogy ha tudod, hogy itt így bánnak veled, akkor minek jársz ide? Erre mifelénk azt szokták mondani, hogy házhoz mész a pofonért.
2018. máj. 5. 09:04
 19/20 anonim válasza:

Az emberek mindenhol szemetek nem csak itt. Egyébként én se értem miért kell bunkózni főleg úgy, hogy a b*zi és a transznő között se tudnak különbséget tenni..

A kérdésre válaszolva szerintem biztos lesznek problémáid az életben ebből, és nem biztos hogy elsőre felvesznek bárhova de ha tényleg jó vagy abban amit csinálsz találni fogsz vele munkát és lehetsz tolmács. Egyetemre meg biztos felvesznek ettől függetlenül.

2018. máj. 30. 18:56
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó és bocsánat, hogy késõn írtam
2018. jún. 24. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!