Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van történelmi (és egyéb) oka...

Van történelmi (és egyéb) oka annak hogy a magyar az HUNgary?

Figyelt kérdés
(Ez nagyon értelmes kérdés lett...)Na...van szerintetek?Attila?Szerintem igen...egyértelmű nem?
2010. jún. 13. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemrég olvastam valahol, de nem emlékszem pontosan: valami módon a francia irásmódból került a köztudatba, és semmi köze sincs a hunkhoz. Megpróbálom megkeresni, de nem biztos, hogy sikerül.
2010. jún. 13. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Francia?Hmm...érdekesO.o
2010. jún. 13. 22:26
 3/7 anonim válasza:
tényleg nincs köze a hunhoz, alapja az on-ogur (Atilla birodalmának felbomlása után a tíz (valószínűleg hun) törzs szövetsége. Ennek szétválásából alakultak ki végül a magyar, a török, és a bolgár-török törzsek.).
2010. jún. 13. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkoriban született ez a név, amikor mindenki Gergőt kereste.
2010. jún. 14. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Takarodsz! Én Gergő vagyok xD
2010. jún. 14. 18:27
 6/7 anonim válasza:

2. Commentelő, Te ROHADT hülye vagy!

Az igaz hogy a magyarok a hunok leszármazotjai de az kizárt amit te írtál!! Gondolj bele hogy a francba lett volna a honfoglalás ha alapból a Kárpát-medence közelében születne még a népünk? És a regge a csodaszarvasról HAHÓ?!? Teljesen egyértelmű miért hungária! Alap ,hogy a hunok miatt!!(mivel rokon nép-->)ugyanaz a harcstílus, fegverek, ruházat, viselkedés a nyelv is szinte ugyan az persze hogy a ,hülye külföldiek azt hiszik hog hunok vagyunk!!!!!!!!!!!

Mellékesen ha megfigeled minden nép azt mondja hogy hungary vagy valami hasonló (lényeg a szótő a hun) kivéve minket és a szlovákokat, akik azt mondják ,hogy magyarszky!! XD

2012. máj. 20. 22:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Hááá gondoltam énXD

Én is észrevettem,bármilyen nyelven mondják,többségben mindig ott van valahogy a "Hun"(vagy "Un"XD)

Még a japánban is o_O (Hangarii)

(Hun vagy Gary?! XDDDDDDDDDDDD)

2012. júl. 10. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!