Mit csináljak a nyári szünetben?
Figyelt kérdés
Képtelen vagyok egész nap csak gépezni, meg sétálni...sportolni meg utálok. Van egy két állatkám, velük el vagyok 1-2 órát. Barátnőimmel meg már fodrászkodtunk. Úgyhogy nincs ötletem. Egy kertváros szerűségben lakom. :)SEGÍTSETEEEK!2010. jún. 13. 20:58
1/14 anonim válasza:
Találj valamiféle kratív elfoglaltságot, pl rajzolás. Bicikli? az nem sport annyira :D Lehet olvasni, már ha szeretsz és találsz egy jó könyvet... Nézz filmet, halgass zenét, nézz gyakorikerdeseket, keress barátokat, akár az egész világon: www.omegle.com
2/14 A kérdező kommentje:
köszi. ezen az oldalon még nem is voltam :O :)
2010. jún. 13. 21:11
3/14 anonim válasza:
Segíthetsz a házimunkában is. Pl. nyírj füvet, a szüleid tuti, hogy örülnének neki!
Vagy bicaj, görkori, ezek szórakoztató mozgásformák, főleg, ha barátnőkkel csinálod. Ha jó idő van, feküdj ki a napra egy jó könyv, vagy rejtvényújság társaságában (persze 11 és 3 között ne)! Menjetek strandolni, az egy egész napot is elvesz! Süss sütit (nagyon sok egyszerű sütireceptet találhatsz bárhol a neten.
7/14 A kérdező kommentje:
már kerestem munkát, de most töltöm a 16-ot, és szinte az össze munka 18 éven felülieknek van... :S ötlet még?
2010. jún. 14. 21:54
8/14 anonim válasza:
Diákszövetkezeteknél kapsz munkát 16 évesen is, csak keresni kell....
9/14 anonim válasza:
tanulj meg hangszeren jatszani vagy en nem is tudom :P
en pl most nyaron megakarok tanulni gitarozni :P
10/14 anonim válasza:
Azért gitározni egy nyár alatt nem lesz egyszerű :) 16 éves vagy? Menj koncertekre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!