Mi történne ha a nap hirtelen eltünne?
Tudom, tudom, egy idő után meg fogunk halni, az biztos.
De: Hány napig, hétig, akár évig tudjuk kibírni? Mik lennének a politikai következmények? Természet hogy reagálna rá? (Hurrikán, földrengés, ilyesmi.)
És egyáltalán, mit lehet ellene tenni hogy tovább kihúzzuk?
Kiváncsi vagyok az ötletekre =)
Teljesen fiktív kérdés, persze hogy a nap nem fog eltűnni...max magába roskad, de az még pár millió év és elötte úgyis feléget kb mindent maga körül...
Szerintem több mint 1-2 napig bírnánk.. olyan 1-2 hét talán még benne van, sőt, ha az országok nem zárják le az olajutakat, akkor az olaj felhasználásával még ki lehet húzni. Az is biztos hogy mindennek az ára az egekbe szökne...
Am. az északi sakrvidéken is hónapokig nem süt a nap, szóval ott is ki lehet valahogy bírni..
mm hát a sarki napfénymentes dolog teljesen más tészta
Az első számú pprobléma szerintem, hogy letérne a föld a pályáról... úgygondolom. (bár lehet hülyeséget beszélek :) )
szoval ha letérne szerintem igen nagy az esélye hogy csatt, és vége.
Ha meg hülyeséget bezsélek és nem tér le, akkor amig a föld tartja a hőt még megvagyunk, de az nem sok idő. rövid távon sz*rrá fagynánk:)
A társadalmi következményról ne is bezséljünk. 10 perc alatt olyan anarchia törne ki hogy szerintem a fele nép meg sem élné a fagyhalált.
Utolsóelőtti: letérne a pályájáról,nem beszélsz hülyeséget.
Szerintem, aJupiter felé közeledne minden bolygó(mivel a legnehezebb..)és összeütközve lenne belőle egy újabb nap(mivel jupiter az egy gázbolygó,feltehetőleg egy régi NAP)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!