Van virtuális barátod?
13:34 Igen nem pótolhatja őket, idegesítés szempontjából.
Az a jó a nettben, hogy a beszélgetés progikból kiléphetsz + a hanggal beszélgetőseknél kikapcsolhatod a hangfalat, meg még 1 csomó előnye van. Az való életben sokkal idegesítőbb egy haver/barát, ezért nekem nem is kell.
Van egy olasz srac, akivel regota levelezek. Joban vagyunk, nem legjobb baratok, de azert jo. Talan egyszer meg talizunk is. :)
19/l
Van,de velük már találkoztam is :D
Netes "barátságnak" indult,de olyan jól összehaverkodtunk,hogy elkezdtünk együtt járni bulizni,mozizni stb.
Napi szinten msn-ezek velük és havonta-2havonta talizunk.
13:38
Számomra még az idegesítések is kellemesek néha. Jó egymást ugratni, hülyülni, lökdösni. Ezt neten nem tudod megtenni.
Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya is. Neten könnyebben megnyílik az ember egy másik személynek. Ugyanez élőben lehetetlen lenne, nem nyílik meg senki senkinek, mert akkor gyengén látszódna.
11:58
Miért mi olyan fantasztikus dolog élőben barátkozni valakivel? Megollózhatjátok egymást, esetleg bebuzolhattok? De most komolyan, élőben szerintem tök sz@r, mindenki hazudik mindenkinek és mégha látod is az arcvonalain, hogy hazudik akkor sem mondod neki, mert letagadja stb....na ennyi nem éri meg belefáradsz ezekbe a hülyeségekbe, neten lehet beszélgetni, linkelgetni oldalakat, online játszani, filozofálni személytelenül, kevesebb indok van hazudni, de ha valaki mégis hazudik, akkor is kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!