Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van a tekkit és van a tecnic...

Van a tekkit és van a tecnic launcher mostanába szeretnék játszani vele és amikor az indítás gombra nyomok a tekkit elindul de a kiépernyője fehér és várok sokat semmi és minden verzíóval kipróbáltam javát is nemtudok már semmit?

Figyelt kérdés
(agytehenet kapok)

#Minecraft #Tekkit #tecnic launcher tehén se tudja
2018. ápr. 23. 19:21
 1/1 he84 ***** válasza:
Hmm, hát fura, de pontosabban kéne ehhez tudni a körülményeket. Például Forge-al és mod-okkal próbáltad, vagy nélkülük? Mert nem teljesen mindegy, bár hogyha mod-ok terén jól csináltál mindent, akkor nem kéne hogy gond legyen. Frissítetted a Java-t a legújabb verzióra? Ha nem, akkor érdemes lenne, majd a launcher-en belül a profilnál beállítani a frissebb, felrakott Java mappáját. Ha így ezekkel se megy, amiket javasoltam, akkor ugyanezeket próbáld meg a Titan Launcher-el, én azt használok és nincs vele semmi bajom.
2018. ápr. 28. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!