Ez nagy gond? Foglalkoznom kell vele?
Nem jelentem meg a hagyatéki tárgyaláson. Nem mentem el az értesítővel a postára, és nem vettem át azt, amit a közjegyzőtől kaptam (Hagyatéki tárgyalással kapcsolatos dolog), de megkaptam azt, amit a közjegyző küldött (ez már a második hivatalos papír volt). Az egyik papír hátoldalán ez állt:TÁJÉKOZTATÓ KÉZBESÍTÉSI VÉLELEM
BEÁLLTÁRÓL (A Polgári Perrendtartás Szabályai) és pontokba volt szedve, hogy mik azok. Még nem voltam ilyen helyzetben.
Attol fugg, mi lett volna az orokseg targya, es mennyire volt vitas a helyzet az orokosok kozott. A kezbesitesi velelem amugy csak annyit takar, hogy ugy veszik mintha minden szukseges ertesitest megkaptal volna hogy jelen tudj lenni, igy a targyalas lefolytathato.
Mivel nem mentel el a targyalasra, ott a sajat erdekeidet nem tudtad kepviselni, igy most maximum megeszed, amit foztel vagy inkabb foztek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!