Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lenne igény egy kpop tánccsopo...

Lenne igény egy kpop tánccsoportra Mosonmagyaróváron?

Figyelt kérdés

Igazából nekem Győr is megoldható lenne, de az igazi mégis csak Óvár.(Szerintem egy 5-10 fős csapat azért kellene.)

Érdemes tudni rólam, hogy életemben egy táncmozdulatot nem csináltam, de szívesen megpróbálnám. Most nem ilyen nemzetközi szintű kategóriára gondolok, csak hobbinak. Az se baj ha senki nem tud táncolni, majd lesz az valahogy (megoldjuk;)).

Helyszín, időpont meg a többit majd egyeztetve lesz (feltéve ha összejön a dolog).

2018. ápr. 20. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2018. ápr. 20. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem
2018. ápr. 21. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, én ugyan pont az ország másik felében lakom, de remélem nem baj ha válaszolok. :) Személyes tapasztalatom (nem kpoptáccsoport szervezésben, de amúgy) hogy a gyk-t igényfelmérésre használni reménytelen. Szerintem inkább a barátok/ismerősök/szomszédok/munkatársak/osztálytársak halmazban kéne megpróbálni összeszervezni... Az is jó kezdetnek, ha van mondjuk két ember rajtad kívül, na jó, három, akikkel összeállhatsz, és elkezdheted szervezni, aztán majd ők is mesélik az ismerőseiknek, meg ilyesmi... Ne állj úgy hozzá, hogy öt ember alatt nem szervezünk csoportot, ha hárman jól érzitek magatokat, már az is jó dolog szerintem :) (főleg hogy nem a nemzetközi szint az elsődleges cél)

Az is segíthet, ha csinálsz egy facebook oldalt, mert azt meg lehet osztani, és akkor is hátha szembejön valakivel akit pont érdekel... Meg keress olyan helyeket a neten, ahol sok kpop rajongó van (fórumok, rajongói oldalak) és ott is oszd meg a csoport ötletét, ezeken a helyeken találhatod meg a többi érdeklődőt!

Szóval keress egy-két társat a környezetedben, találjatok ki egy csoportnevet, meg ilyesmit, fel a facebookra és a netre, aztán reméljük a legjobbakat! Én nagyon szurkolok hogy összejöjjön neked! Ha elindul valami, kérlek írd meg majd! (aranyos a hozzáállásod, tetszik hogy van bátorságod táncos múlt nélkül is a dologhoz)

2018. ápr. 25. 16:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, ez bíztatóan hangzik.😊 Majd igyekszem kipróbálni a tippeidet!😃

2018. ápr. 25. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs itt igény semmire.
2019. aug. 25. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!