Mi a magyar megfelelője ennek: 'cricoid cartilage'?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 19. 19:41
1/8 anonim válasza:
algoritmus:
1. beütöd a googlebe a kifejezést, megnézed a képeket
2. látod, hogy ez a larynx része
3. megnézed a sztaki szótárban a larynx magyar jelentését
4. az eredményt beütöd a google-be, megnézed a képeket
5. megkeresed ugyanaz és elolvasod a magyar nevet
2/8 A kérdező kommentje:
És nem lett volna egyszerűbb leírni, hogy pajzsporc, huh?
Szörnyű ez a negativítás, hányni tudnék..
2018. ápr. 22. 10:26
3/8 A kérdező kommentje:
gyűrűporc* na..
2018. ápr. 22. 10:27
4/8 anonim válasza:
Egyszerűbb lett volna, pláne, mivel a régi nagy Országh szótárban meg benne van, de azzal, amit meg lehet oldani egy perc googleval + a szürkeállományban némi munkával, azt kár ide felrakni. Az önálló tevékenység egy bizonyos életkor után létszükséglet lenne. Teljesen pozitívan igyekeztelek megtanítani az érzésre. Mi lesz veled, ha egyedül állsz a buszmegállóban, és a szemben levő ház kigyullad? Önálló cselekvés szükséges.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát te aztán nagyon eltértél a témától. Viszon a tény, hogy azt hiszed, hogy nem vagyok önálló már magában nevetséges. :D Még az életkoromat sem vágod, tehát kérdem én: Mire fel a kioktatás a részedről?
2018. ápr. 27. 23:41
6/8 anonim válasza:
Elég bonyolult módon köszönöd meg a segítséget.
És még rosszpontot is adtál, mi? Ezt hívják kispályás rosszindulatnak. :D
7/8 A kérdező kommentje:
Mit segítettél?
Ugye nem hiszed, hogy a te 'algoritmusod' alapján jöttem rá a szó jelentésére?
2018. ápr. 28. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!