Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez a MyMusic (Telenor)?

Kamikazeattila kérdése:

Mi ez a MyMusic (Telenor)?

Figyelt kérdés

Ezt az SMS-t kaptam:

Hallgasd kedvenc zenéidet a MyMusic Start adatcsomaggal és nem kell aggódnod az adatkereted miatt!

Mindössze havi 240FT-ért most 500 zenei adatot adunk meglévő adatcsomagod mellé Spotify,Aplle Music,Deezer,Tidal egyes rádiók hallgatásához.

Megrendeléshez küldd a 1750-re üzenetben MYMUSICSTART ne habozz kipróbálni, hiszen bármikor lemondható! További információk és mindnekori elérhető zenei szolgáltatók: mymusic.telenor.hu

Ez lenne az SMS én igényeltem is de nem értem hogy most hogyan tovább... letöltöttem a deezer-t és a spotify-t is, de ugyan úgy semmi mintha nem is igényeltem volna vagy ez ennyi ? és még az hogy ha lemondom akkor a pénzt amit levett annak semennyi %-át nem kapom vissza ?

2018. ápr. 19. 14:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Meglévő adatcsomag mellé = már használod/előfizettél azokra a szolgáltatásokra, de ha még a Telenorét is fizeted akkor ők a fenti szolgáltatások adatforgalmát nem számolják bele az adatforgalmazásba, ha van még plusz mobilnet előfizetésed is.

A weboldalán le van írva részletesen. Az 500 zeneszám itt azt jelenti, hogy kb 15 órányi adatforgalmat engednek el a pénzedért.

(másrészt semmilyen szolgáltatást nem kezdünk el használni, főleg vakon megvenni, mielőtt nem informálódunk arról hogy mit tartalmaz. A reklámok soha nem tartalmaznak minden adatot, annak részleteit a szerződési feltételekben találod)

2018. ápr. 19. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!