Vaterától felszólítást kaptam, járt már valaki hasonlóan?
Nem írtad el az összeget? 1200 forint nem pénz, két nagy csavaros fagyi ára, fizesd ki, aztán nincs velük gondod, a szolgáltatást lemondó levelet, emailt és faxot pedig tedd el.
Hiába van igazad, bizonyára apró betűkkel ott volt a továbbiakra vonatkozó fizetési kötelezettség (rengeteg promóció működik ilyen módon), miszerint az első teljesítés ingyenes, utána viszont automatikusan kalkulálódik az összeg.
Ha bele akarnál menni, hogy bizonyítsd az igazad, alsó hangon ötvenszeresébe kerülne, mint amennyiről szó van.
Az a baj, hogy hiába átverés normális értékrend szerint, jogilag biztos, hogy helyénvaló.
Komoly vállalkozásról beszélünk, 100%, hogy átnézették a promóciót a jogi osztállyal...
Nem ezt a levelet kaptad a kuponról az elején?
"Kedves XY!
Gondoltad volna, hogy már éve a Vatera hűséges felhasználója vagy?
Szeretnénk megköszönni hosszan tartó bizalmadat!
Megbecsülésünk jeléül egy ajándékkal lepünk meg. Az ajándékunk, egy 660 Ft értékű Maximum kiemelési csomag, amely 5 értékes kiemelést és ingyenes listázást biztosít a következő termékfeltöltésednél.
Az ingyenes Maximum kiemelési csomag igénybevételéhez kérjük, hogy a termékfeltöltés során, a kiemelések oldalán megjelenő kék "Ön kedvezményre jogosult! feliratú sávban pipáld ki, hogy az adott terméknél szeretnéd felhasználni az ajándékot. Az ingyenes kiemelési csomag és a listázási díj mentesség csak arra az egy termékre vonatkozik, amelyiknél felhasználod az ajándékot.* A Vatera ingyenes kiemelési csomagjának érvényességi ideje 15 nap. **
Vatera "Maximum kiemelési csomag"+listázási díj 100%-os kedvezményre jogosító kód:
* Amennyiben a termékkel kapcsolatosan automatikus újraindítás jelölsz meg, akkor az újrainduláskor a kedvezmény már nem fog élni, azaz a feltöltési- és a maximum kiemeléscsomag díját ki fogja számlázni a rendszer.
**A kedvezményt ezen levél kiküldésének időpontjától veheted igénybe."
Én legalábbis ilyet kaptam, és ebben le volt írva, hogy ha automatikus újraindítás van bejelölve, akkor újraindítás után számláznak. Lehet, hogy ez volt a gond. :) Remélem, tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!