Továbbtanuláshoz (katona tiszti) CPI 300-as személyiségtesztet kell majd kitöltenem az alkalmasságin. Valami tipp/tapasztalat?
Nekem barátnőm barátja töltött ki ilyet, úgyhogy 3ad kezi információ.
De úgy tudom az összeférhetőség a lényegesebb, hogy ne hazudj a teszten, mert annyi kerdes van, hogy ugyis kiderul, nem fogsz ra emlekezni 100 kerdes mulva.
Mindenki szokott idegeskedni valami miatt. Az nem baj. Az a baj, ha az ember nincs tisztaban a hibaival es nem tud veluk egyutt elni, vagy korrigalni oket.
Kétlem, hogy a katonák is mindig halál nyugodtak lennenek. Főleg lőtéren vagy harcmezőn...
Jó tesztírást!
Figyu!
KATONA tiszt leszel!
Embereket fox irányítani, fegyver esz a kezedben. DÖNTÉSEKET kell hoznod és nem arról, hogy melyik nyomtatványt kell kitölteni.
Az a teszt a személyiségedről szól, alkalmas vagy-e a feladatra.
Hidd el, van benne olyan kontroll, hogy ha "csalsz" jelzi a kiértékelésnél, hogy valami nem kerek.
Amíg a sulit elvégzed, munkábaállsz, lesz még több hasonló.
Ha tényleg úgygondolod, katonatiszt szeretnél lenni, legyél megfelelően elhivatott és határozott.
jajaja. mondj mindig igazat.
Pl. van olyan kérdés hogy félsz-e a sötétben. vagy olyan hogy gyorsan felidegesited e magad. jó pont ha azt mondod hogy igen mind2re.
Ezeknél mindig szoktak csalni egyébként.
Viszont! EGy bizonyos mértékig lehet hibázni. Ergo: ha mondjuk sok negativ válaszod van (pl amiket emlitettem) de nem éri el a küszöböt (kb 25%) akkor még átengednek csak megemliti a pszihomokus.
ez a TISZT leszel dolog meg túlvan dramatizálva. Persze tiszt leszel, és persze embereket fogsz vezetni GSZ-el nem X-el, viszont nem te leszel az atyaúristen hogy tökéletesnek kelljen lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!