Mit tegyek, ha megcsalt a barátnőm, de nem tudja, hogy tudom?
a sztori a következő: ültem a laptopja előtt, a barátnőjétől folyamatosan kapta az üzeneteket viberen, amit a gépen is feldobott értesítésként. nem szoktam ezeket figyelni, de volt egy mondat, ami felkeltette a figyelmemet és elolvastam pár sort az előzőekből. világos lett, hogy többször is kavart a legjobb barátommal, miközben én is ott voltam velük egy társaságban (tudom, én vagyok a szemét, mert nem szabad beleolvasni ezekbe)
pedig én megbíztam benne, és a barátomban is. a kérdésem az, hogy van-e rá esély, hogy elmondja ezt nekem, vagy nincs? ha elmondaná, akkor talán fátylat borítanék rá.
Előre bocsátom, nem akarok negatív lenni. Próbálom kívülállóként megítélni a történetet. A kérdés, a barátoddal meddig jutottak? Flörtöltek egymással, vagy már messzebb is eljutottak. Ha csak flörtöltek, és ezt a barátnőd önmagától elmondja Neked, akkor még van esély arra, hogy a kettőtök kapcsolatát helyrehozzátok. Azonban ez a kapcsolat már így sem lehet felhőtlen, mert ott marad az emberben a kétség. Megbocsájtani mindent meg lehet, azonban elfelejteni nem lehet. Azt mondom, vannak más lányok, akik szívesen és őszintén tudnának szeretni.
Másik kérdés a legjobb barátod! Ő milyen barát, ha a Te barátnőddel képes "kavarni"? Férfi szempontból mondhatjuk, hogy őt egy adott pillanatban elvarázsolta a lány, de ő csak az ösztöneire figyelt, és nem akart Téged megbántani. Sovány vigasz. Te megtetted volna ezt az úgymond legjobb barátoddal? Igen nehéz a Te jelenlegi helyzeted. Felhőtlen már egyik kapcsolat sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!