Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért mindig a Goggle-t adják...

Miért mindig a Goggle-t adják válaszul valamennyi kérdésemre?

Figyelt kérdés

Nekem Goggle a kezdőlapomm, és mindig azon keresek információt. Ezen az oldalon egy-két apróságot szoktam megkérdezni, amit nem találok. Bár ritkán kapok értelmes választ, mégis vannak értelmes emberek rendes válaszokkal.

De mindig van néhány barom, aki a Goggle-t adja válasznak. Ez miért van? Ha nem tudják a kérdésre a választ, minek kell odairosgatni? Igaz, maximum csak lepontozhatom őket, de a semmitmondó válaszuk nem fog törlődni.

2010. jún. 12. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert a Gugli a barátod,

A Wiki a barátnőd!;)

2010. jún. 12. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
2010. jún. 12. 15:48
 3/8 haggyámán ***** válasza:
Mert megtalálható ott az információ. Én ritkán adom ezt a választ, és csak akkor, ha tudom, hogy ott megtalálható. És mielőtt kérdeznéd, hogy akkor ennyi erővel miért nem válaszolok rá: ugyanennyi erővel a kérdező és utánanézhetne. Ha elsőre nem találja, akkor nem kell feladni, 4-5 oldalakat szoktam keresgetni.
2010. jún. 12. 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy pedig Google, te vadparaszt. =D
2010. jún. 12. 17:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez a baj. Az ember feltesz egy kérdést, és senki se tud normális választ adni rá. Egyedül a 16:21-es válaszolt normálisan. Szinte minden kérdésemnél ez van: Egy normális válaszol a kérdésre, a többi barom meg csak a helyet foglalja. Az ilyeneket kitiltanám a rendszerből.

Egyébként a Google nem minden: az első oldal után már nem témához illő dolgokat is ad. És vannak olyan oldalak, amelyekhez a goggle által csak nagy nehezen jutnék. Itt feltesszek egy kérdést, és a 100 ezer regisztrált személy közül egyvalaki rendesen válaszol rá. A normális válaszok viszont sokat segítenek, több információhoz jutok, melyek alapján már könnyebben kereshetek a neten.

De ha a Google-n megvan minden, akkor minek ez az oldal?

2010. jún. 12. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Az ilyeneket kitiltanám a rendszerből.

Veled kezdeném! Amúgy hülye kérdésre, hülye válasz...

2010. jún. 12. 19:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Normális kérdést tettem fel. Már kerestem a Google-n, de nem találtam válszt. Az előző személy felfogásával minden kérdés hülyeség, és nem kell rá értelmesen válaszolni.

Kíváncsi vagyok, hány hülye ember ír még ide... (tisztelet a kivételnek)

2010. jún. 12. 23:47
 8/8 anonim ***** válasza:
23:47 Köszönöm szépen a bókokat!;)
2010. jún. 13. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!