12 evesen mibol tudnek penzt keresni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyen korban meg nem dolgozhatok, de szeretnek valamibol egy kis penzt. Eloszor a limonade arulasra gondoltam, de nincs tobb otletem, szval modnjatok lecci otleteket. Elore is koszi.2018. ápr. 12. 19:59
1/5 anonim válasza:
Segíts otthon takarítani, stb. Kérjél némi "fizetést"! 😊
2/5 anonim válasza:
Ez nem az USA, nem állhatsz ki sehová bármit is árulni, még a házad elé sem. Közterületes feljelent/megbüntet, amellett hogy étel/ital engedély nélküli árusítása is büntetendő az egészségügyi kockázat miatt.
3/5 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo, kiskoromban a balatoni nyaralonkban is arultam a haz elott es senkit nem zavart, szval ez a problema pont nem all fent.
2018. ápr. 12. 21:24
4/5 anonim válasza:
Kedves kérdező! Kiskorodban? Miert, most mi vagy?? Árulhatsz a rokonaidnak, de utcán, idegeneknek biztos nem! Teljesen igaza van a válaszolónak, ne is gondolj ilyesmire, ha a szüleidnek nem akarsz jókora gubancot! Hivatalosan nem dolgozhatsz, ha ismerősökkel megbeszéled, segítés bevásárláskor, kutyasétáltatás, fűnyírás /ez veszélyes lehet egy gyereknek/ esetleg szóba jöhet.
5/5 anonim válasza:
Esetleg YouTube-on csinálj magadnak egy vlog csatornát, vagy valami másat, állítsd be a bevételszerzést, regisztrálj Adsense-re, érd el az 1000 követőt és 4000 órányi megtekintést és ha ügyes vagy, szép summát kereshetsz. De eszedbe ne jusson más videóit feltölteni, mert abból bajod lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!