ANIMÉSEK! Érdemes-e megnézni ezt az animét?
Figyelt kérdés
Classroom of the Elite
Miről szól?
2018. ápr. 11. 14:26
1/5 anonim válasza:
Elvileg egész jó.
,,A Koudo Ikusei Elit Középiskola az ország legkülönb tanintézménye, ahol a jól teljesítő diákok mindenféle engedményeket kapnak és biztosítva van a jövőjük, míg a gyenge tanulókat a D osztályba száműzik és gúny tárgyává teszik őket. Ide kerül a főszereplő, Ayanokouji Kiyotaka is."
forrás: animeaddicts
Snitten van egy hosszabb értékelés róla:
2/5 anonim válasza:
Én amondó vagyok, hogyha van rá időd, akkor nézz meg belőle 2-3 részt. 2 minimum, az első rész alapján soha nem dönts. :) Majd kiderül, hogy mennyire szimpatikusak a karakterei, a története mennyire fog érdekelni. Nem hangzik rosszul amúgy a leírása, egy remek pszichológiai sztorit kilehet ennyiből hozni, reméljük meg is tették.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! ^^
2018. ápr. 12. 16:28
4/5 A kérdező kommentje:
Mindenképpen belenézek ha lesz rá egy kis időm ^.^
2018. ápr. 12. 16:29
5/5 A kérdező kommentje:
Végig néztem és király!!!:D
Remélem lesz 2.évad
2018. máj. 21. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!