Mit csináljak, unatkozok, nem akarom, hogy így teljen a nyári szünetem?
Figyelt kérdés
Bírom a meleget azzal nincs baj,de mit csináljak?Mindegyik osztálytársam ballagásra megy vagy közeli nagyvárosba.Ha a szüleim nem lennének itthon ellennék,sütögetnék, meg fondantot csinálnék, és azzal elmenne az idő,estére meg úgyis lenne program...DE ÍGY?2010. jún. 12. 12:18
21/23 A kérdező kommentje:
úgy szeretnék elmenni partyzni,de sehol sincs olyan társaság/zene amit én akarok.a szüleim meg ugye itthon vannak,szóval házibuli se lehet:/:S
2010. jún. 12. 21:24
22/23 A kérdező kommentje:
a sorozatnézés meg volt,6 évadból 5öt megnéztem.
már kitakarítottam az egész házat,az egy kicsit lefárasztott,veszek egy fürdőt mindjárt,de jöhetnek még ötletek!
2010. jún. 29. 11:41
23/23 Doriiisss válasza:
Menj el kutyust sétáltatni (ha van). OLvass jó hosszú regényeket. Menj futni. Íratkozz be aerobikra, táncra. Nézz filmeket. Halgass zenét. Menj strandolni, biciklizni. Menjetek el tesóddal közös programra (ha van). Süss sütit (hozhatnál ide is :D ) Ültess virágot. Hímezz. Egy pár ötlet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!