Suga (BTS) és Suran tényleg együtt vannak?
Figyelt kérdés
Mostanában sok ilyet olvastam van aki azt mondja hogy a együtt dolgoznak van aki meg hogy együtt is vannak2018. ápr. 11. 07:01
1/5 anonim válasza:
Pont valamelyik nap adtak ki közleményt, hogy nem igaz. Nincsenek együtt.
Sokat dolgoznak együtt, Suga díjat is nyert nemrég amiért producerkedett Suran egyik dalánál, de hivatalosan nincs semmi több köztük.
2/5 Fanneszka válasza:
Hello:3 Nem nincsenek együtt. Nemrég a Lájk magazin készített a BTS-sel interjút,és ott mondta Suga,hogy nincs idejük a szerelemre.
3/5 anonim válasza:
Csak pletyka,nincsenek együtt,én youtuben láttam sok videót miszerint együtt vannak de nem,a kommentelők is irták
az meg még jobban felrobbantotta a netet hogy pont április 1-jén feltöltöttek egy videót miszerint V együtt van egy Red Velvet-es taggal xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!