Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az alábbi telefonszám hívogat:...

Az alábbi telefonszám hívogat: +44 20 35146037 Egyesült Királyság-ot ír a telefon. Mi lehet ez a szám? Valami csalás?

Figyelt kérdés
A fönt írt számról hívogatnak van, hogy naponta 2-3 alkalommal is... Nem vettem még fel, mert szerintem valami pénzlehúzós dolog. Korábban hívtak hasonló számról /pár éve/ azt meguntam és felvettem, erre pittyenés, majd kapcsolt egy angol szállodát... Angolul megkérdezte a recepciós /gondolom/, hogy "XY szálloda, miben segíthetek?" Mondtam, hogy erről a számról hívogatnak napi többször, azt mondta, hogy erről biztosan nem... Nem vitatkoztam vele, letettem... Azóta nem veszem fel az ahhoz hasonló telefonszámokat, de ez már kezd nagyon zavarni... Ezért kérdezem, hátha tudtok róla valamit... Jahh, azt még fontos elmondanom, hogy a két hívás között nem telik el 1 másodperc... Ahogy elhúzom a lerakásra, abban a pillanatban, ahogy leteszem azonnal csörög megint, nem telik el 1 másodperc sem... Nincs olyan ember, aki ilyen gyorsan újra tudna hívni... Ezért is gyanakszom csalásra...

2018. ápr. 10. 20:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem is hívtak ilyenek, Kínából :D Csalók, de le tudja venni a feltöltött telódról a pénzt, ha felveszed, de nem mindegyik ilyen ügyes.
2018. ápr. 11. 23:01
 12/12 balazs.dani válasza:
Néz utána de jó is hogy nem veszed fel ,sztem az eggyik válaszoló is irta hogy ez egy ..... pénzlehúzós telefonszám.. (egyszer engemis hívott ez a telószám de nem tudtam még mit csinál és 7015Ft-ről 304-re lehúzta apénzemet)
2018. ápr. 19. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!