Ti mit gondoltok a Charlotte című animéről?
Figyelt kérdés
Érdekel a véleményetek, mert nekem (nagyon) tetszett :))2018. ápr. 10. 15:17
1/6 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett!!! A vége kicsit szomorú, de ha ennél nagyobb "happy end" lett volna, akkor szerintem én kevésbé szerettem volna... (nem tudom, hogy észrevetted-e, de egyszer amikor a főszereplő fiú depressziós, a tv-ben az Angel Beats! c. anime megy😂)
2/6 anti2200 válasza:
Nekem is nagyon tetszett meglepő volt, hogy nem egy ,,sima'' hapy endel lett vége
3/6 anonim válasza:
Egész jó volt. Nem mondhatni egyedinek vagy nagyszerűnek, de egyértelműen élvezhető.
4/6 Huncut pirike válasza:
Nekem nagyon tetszett. Bár az első két rész nem annyira, ezért majdnem abbahahytam a sorozat nézését, de én mindig is olyan voltam, ha valamibe belekezdek, akkor azt be is fejeztem. És harmadik résztől egyszerüen imádtam. Nagyon jó sorozat volt. Alármikor újranézném.
5/6 Huncut pirike válasza:
Azért is imádom, mert a főszereplő vala melyik részben szihopata. Imádom a psycho animéket. Ez a műfaj a kedvencek.
6/6 Trevor. válasza:
Röviden Angel Beats 2. Hosszabban: Összességében nekem is tetszett, de nagyon el lett kapkodva az egész és a szerelmi szál még az AB-nél is bénább volt. Az az orrvérzés viszont brutális XD. Voltak jó ötletek benne, pl. a tökéletlen képességek, a felénél a nagy csavar és a Zhiend is faxa volt. Akármennyire próbálom a hibáit kimutatni, a tényen nem változtat, hogy végig élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!