Sürgős! 16 évesen érdemes így feljelentést tenni?
2# igen teljesen igazad van... De nem nagyon gondolkoztam.
3# köszi szépen... 3/1 válaszol a kérdésre😂😂 ment a zöld. Amúgy igen akié a kutya az a szemtanú de ezzel nem akarom őt sem bajba keverni mert tényleg kellett volna póráz...
4# te tényleg ilyen okos vagy? De most komolyan... Ki az a b*teg áll.t aki idejön hétfőn fél 9 kor az oldalra és osztja az észt?😂😂😂 mondtam, hogy le voltam fagyva... Ettől függetlenül ő 35-40 évesen kb olyan magasan mint én több izomzattal rendelkezik nálam.... 190cm vagyok 68kg... Biztos baromira sok értelme lett volna elkezdeni egy ilyen hülyeségen csetepatézni... Az zavar, hogy 16 évesen, egy nyugodt szép városban nem lehet kutyát sétaltatni póráz nélkül (hozzáteszem az út másik oldalán hatalmas mező, erdők és hegyek és alig lakott terület) anélkül, hogy bokorból kiugró sutyerákok ne rugdosnák szét a lábad. Igen és az is zavar, hogy nem tettem semmit de kicsit meg voltam illetődve... Erős, vallásos suliba járok, vallásos, konzervatív családom van és nem szoktam hozzá, hogy vannak ilyen emberek... De hidd el még így is normálisabb vagyok mint te aki hétfő este jön osztani az észt gyakorikérdésekre😉😆😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!