Keresek egy történetet/ Niall fanfictiont wattpadon, viszont nem tudom a címet. Valaki segítene? Többi lent.
Figyelt kérdés
A főszereplő lánynak Niall Horan lesz az új osztályfőnöke, és összejönnek majd, viszont nem találom sehol. Régóta keresem.2018. ápr. 6. 21:48
2/5 A kérdező kommentje:
Egyébként ez egy magyar fanfiction. Régebbi címe ''Fuck you Mr. Horan '' volt azt hiszem. ennyit tudok segíteni, ha segítség
2018. ápr. 7. 19:23
3/5 anonim válasza:
Hát ,ez olyan fák jú tanárúr koppintás.
Lehetne a.. Sztártanár? XDD
Xfactorból diplomázott
Énekléssel felhagyva
Szőke és anyajegyes a nyaka
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából köszönöm, mert azt hiszem ebbe is bele fogok olvasni, mert rákerestem és tetszik. Most megpróbálom feleveníteni az emlékeimet. Tehát. Niall nem énekes, csupán tanár, viszont a történetben is jó hangja van ( mert miért ne :D ) A lány az első részben összetéveszti egy barátjával és hátulról megöleli, mikor rájön, hogy nem ő az. A kedvenc mondatom ami megmaradt belőle az '' Ezek a Kylie termékek drágábbal mint az életem ''. És a lány nem akar sokáig lefeküdni Niallel. Niall azt hiszem rajz tanár. És ennyi jutott eszembe.
2019. febr. 24. 18:31
5/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, én ezt nem ismerem, de olvasok egy nagyon jó Niall Horan FF-et. A zongora hangja a címe, ebben Niall zongora tanár. Beiratkozik a zeneiskolába egy csaj, akinek ő lesz a tanára. A csajnak van pasija, ennek ellenére Niallbe hamar beleszeret a személyisége miatt, amit még magának sem akar bevallani,mivel hogy Niall a tanára. Igaz, még az elején jár a történet, most fog beindulni a sztory, de tetszik a forgalmazása az írónak, szóval szerintem nézz be hozzá ❣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!