Mit csináljak hogy ha nem tudok belépni a skypeomba? (A többi lent)
Gondolt egyet és csak úgy kijelentkezett.(Kb. 2 évig volt bejelentkezve a skype fiókom és akkor egyszer sem lépett ki) Na ez még oké, csak sajnos elfelejtettem a jelszavamat. Megváltoztattam. Utána ki írja hogy szülői engedély kell ahhoz, hogy jelszó változtatás után belepjek. Na de amikor a fiókomat létrehoztam nem kellett megadni szülő email címét, sem bármi szülőmmel kapcsolatos adatot. Aki tud kérlek segítsen.
Nem akarok új felhasználót csinálni
Ugyanez volt nekem is.
Én azt csináltam, hogy chrome-on keresztül (mindenképpen azon a böngészőn próbáld meg, mert firefoxon nekem nem ment) beléptem a skype webes változatába (ott valamiért beengedett, nem tudom miért), és ott a profil beállításainál megváltoztattam a születési dátumomat, és jó volt, (tegnap este csináltam), egészen ma délutánig, most megint kiírta, érdekes módon pedig 1990-et írtam be születési dátumnak, de megint változtattam rajta, és most megint jó. Kérdés, hogy az marad-e, de mindenképpen ajánlom ezt a módszert.
És ne adj hozzá szülőt (mert lehet, hogy nekem is ezért buggolt be ma délután, de eltávolítottam a másik fiókot amit létrehoztam, na mindegy ez már más téma, csak próbáld meg amit leírtam)
Már letöröltem a skypeot a *csába XD
elegem lett belőle XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!