A Media Markt-ban visszaveszik a hibás terméket a hozzá tartozó doboz nélkül?
Van egy billentyűzet aminek a doboza sajnos ki lett dobva. Most a billentyűzet hibásodott meg, és azon gondolkodom hogy visszaveszik-e azt anélkül hogy dobozzal együtt állítanánk oda.
A blokk megvan, azt szerencsére én megőriztem, a többiről viszont nem én gondoskodtam mielőtt bárki nekem állna, hogy milyen felelőtlen vagyok.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Hozzátartozó doboz nélkül? Viccelsz?
Én egy sim kártyát akartam visszavinni, mert (saját hülyeségemből) nem a telefonomba illőt vettem, és nem vették vissza, mert "felbontottam a csomagolást."
Pici OFF: úgy beszéltek velem, mintha a sz.r.s seggükből rángattak volna elő, a biztonsági őr pedig olyan hangnemben kérdezte meg tőlem, hogy "Van valami probléma?", mintha én hozzáképest egy sz.rházi volnék.
We love the Media Markt! ❤
Hát ez biztató. Attól függetlenül lehet hogy bepróbálkozunk majd, hátha szerencsénk lesz.
Köszi:)
Ha a billentyűzetre van garancia (?), s gyári hiba jött elő, akkor a megjelölt szervizbe kell vinni. Ha a MM feltételei szerint ez valamelyik üzletük, akkor oda. Ha más hely, akkor pedig amoda.
Nem kell meglennie a csomagolásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!