Na írjátok az élményeket?
Figyelt kérdés
volt már veletek oylan hogy csúnyán leégtetek akár most akár régebben?mit csináltatok utána és lett belőle komoly baj?fájt?írjatok!
pusy
2010. jún. 11. 19:42
1/8 A kérdező kommentje:
mármitn nm a arra a ciki leégésre gondolok hanem mikor naptej nélkül napozol és lesülsz na xĐ
2010. jún. 11. 19:43
2/8 haggyámán válasza:
Rohadtul fájt, de megérte. :)
Semmit nem kezdtem vele, pár nap alatt lehámlott a bőr és ennyi.
3/8 A kérdező kommentje:
piros voltál?
és barna lettél?
xĐ
2010. jún. 11. 19:45
4/8 anonim válasza:
Szerencsére inkább barnulok,mint égek,még naptej nélkül.
Évekkel ezelőtt,mikor úgy 6-7éves lehettem és nyaraltunk a Balatonnál az volt a mániám,hogy lementünk a strandra,bekenekedtem naptejjel.Aztán bementem a vízbe,kijöttem mire megszáradtam és anyum bekent egy fél órára rá megint be akartam menni....egy idő már nem is kentem be magam megint:)
Most már azonban mindig bekenem magam,mert nagyon erős az UV-sugárzás és nem akarok bőrrákos lenni.
15/L
5/8 A kérdező kommentje:
és ha most csúnyán piros vok azé nm leszek bőrrákos ugye?
2010. jún. 11. 19:49
6/8 haggyámán válasza:
Eléggé piros voltam, de nem lettem barnább. :)
7/8 anonim válasza:
én nemtok élményekkel szolgálni mert olyan szerencsés vagyok hogy bármit csinálok csak barna leszek, és még soha nem égtem le xD
8/8 A kérdező kommentje:
tuttok küldeni képeket olyan emberekről akik leégtek?
2010. jún. 12. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!