Mibe rejtsem a gyűrűt?
Gyűrűt szeretnék ajándékozni a kedvesemnek, először gondoltam arra, hogy a kinder tojást szétszedem, és a műanyagba beleteszem a gyűrűt, és összenyomom, vagy olvasztom a csokit, de viszont nem tudom visszacsomagolni, mert már középen van 2 fóliából összeillesztve :(
hasonló ötleteket várnék, nagyon hálás lennék érte.
Próbáld meg óvatosan kibontani,hátha sikerül vissza hajtogatni utánna.
Vagy egy tálba rakj M&M-szet vagy Smartiest és abba rejtsd bele a gyűrűt.
Sok sikert a meglepihet ☺💍
És ha ilyenbe próbálnád? Csak össze kell utána ragasztani :)
Még egyszer láttam olyant is, hogy tictac doboznak a tetejébe rakták. Tudod, van az a rész a tetején, amit fel kell pattintani. Annak a belsejébe tették (ragasztották??? Lehet elég csak cérnával odaerősíteni) a gyűrűt.
Az m&m's is jó. Óvatosan kinyitod a zacskót. Beledobod a gyűrűt. Fogsz egy sütőpapírt, ráteszed a zacskó bontott felére és szépen összevasalod, mintha ki se lett volna bontva. 😇
Vagy belerakod a gyufásdobozba. Esetleg kávés/teás dobozba, vagy ha szeretitek, kakaósba. A kávé/kakaónál érdemes becsomagolni előtte a gyűrűt :D
Chips-es zacsiba is mehet (becsomagolva!), ugyanúgy a visszavasalós megoldással.
Vagy van olyan zsemlemorzsa (igen, zsemlemorzsa :D) aminek visszazárható a tasakja. Vedd rá a hölgyet, hogy csináljatok egy jó rántott húst :D Vagy sajtot, akármit.
Vagy ajándékozz neki egy új pénztárcát, benne a gyűrűvel.
Szedj egy kiscsokor ibolyát, húzd rá szárukra a gyűrűt és add oda úgy.
Vaaaaaagy nem tudom... Három negyed négy van és még mindig nem alszom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!