Miskolcon hol van Starbucks coffee (ma láttam egy csomo emberkezébe Starbuckos poharat)?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 15:07
11/13 anonim válasza:
2010-11-18 18:46 Na TE egy tipikus sznob vagy.
12/13 anonim válasza:
Amúgy semmibe nem nézem az ilyen embereket mert anyuci meg apuci biztos megveszi a Louis Vuittont.Anyád akkor követte el élete legnagyobb hibáját amikor megszült.Sajnálom hogy ilyen gyereke van, aki lenéz más embert vagy egy egész várost csak azért, mert az nem Magyarország középpontja.És akkor mi van?méghogy suttyó város???!!!Szerintem keress fel egy pszihológust hogy segítsen felfogni, hogy mit jelent az hogy esélyegyenlőség, mert úgy látszik azt nem tanították meg neked az ovodában.
Amúgy meg csak nyugodtan gyere le Borsodba és mond egyetlen embernek a szemébe, mert ha ezt megteszed, akkor azt mondom hogy van benned mersz, mert azért jó sok km messziről én is tudnék p*f*zn*!
13/13 comment12 válasza:
Emberek xDD
Remélem hogy fog Miskolcon nyílni ;^;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!