Milyen pillangó kést vegyek?
Figyelt kérdés
Konkrétan gyakorolni szeretnék vele, tehát elsődleges szempont hogy ne menjen tönkre hamar és konkrét fajtát ha mondanátok megköszönném ami nektek esetleg bevált eddig ~15000 Ftig maximum eddig jót hallottam pl a JokerN101-ekről nem tudom arról van e valakinek véleménye.2018. ápr. 1. 13:39
1/1 anonim válasza:
Ha teljesen kezdő vagy, akkor èn személy szerint egy gyakorlót alájnlanék kb 3k-ért, aminek nincs éle(én is ilyennel kezdtem), de ha már tapasztaltabb vagy és nem félsz attól, hogy kissé heges lesz a kezed, akkor én a személyes tapasztalataim alapján ezt az oldalt ajánlom: [link]
Van sok fajta és eddig én eggyik termékükben sem csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!